Tel
0086-516-83913580
I-meli
[melimeli puipuia]

O le Atina'eina o Ta'avale Malosi Fou a Chongqing ua fa'atelevaveina pe a uma ona totogi le lafoga

E tusa ai ma faʻamatalaga a Chongqing Economic Information Commission, i le afa muamua o lenei tausaga, o le gaosiga o taavale fou malosi i Chongqing o le 138000, o se faʻaopoopoga o le 165.2%, 47 pasene maualuga atu nai lo le atunuu.I tua atu o lenei tuputupu aʻe, e le mafai ona tatou faia e aunoa ma le lagolago a faiga faʻavae lafoga faʻapitoa.I le aso 3 o Aokuso, na aʻoaʻoina ai e le tusitala o talafou i luga mai le ofisa o lafoga a Chongqing e faapea talu mai lenei tausaga, ua maeʻa ona faʻatinoina le faiga faʻavae tele o le VAT rebate, lea ua avea ma fesoasoani a Chongqing taavale malosi fou e "soʻo i luga o le ala".

I le aso 4 o Iulai, e na o le fa masina talu ona tuʻuina atu le oloa muamua, AITO Enjie M5, na faʻaalia aloaia ai le oloa lona lua o le AITO brand na mamanuina faʻatasi e Thalys automotive ma Huawei, Enjie M7.I totonu o le lua itula talu ona maeʻa le lisi, o le poloaiga na malepe le sefulu afe.

Thalys e lua fale gaosi taavale i Chongqing, lea e fausia e tusa ai ma alamanuia 4.0 tulaga."Talu mai lenei tausaga, ua maua e le kamupani le 270 miliona yuan e faʻaalu ai le lafoga toe faʻaleleia. O lenei tupe e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga ma le faʻagaioiga o le fale gaosimea ma le faʻatauina o vaega, faʻamautinoaina le gaosiga faʻaletausaga a le itiiti ifo i le 200000 taʻavale atoatoa i le lua. falegaosimea."Zeng Li, le faatonu o tupe a Thalys Automobile Co., Ltd., fai mai ia Iuni, o le faatauina atu e le kamupani o taavale malosi fou na oo atu i le 7658, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 524.12%.

Ia Fepuari 2022, na tuʻuina atu ai e le Komisi o le Atinaʻeina ma le Toefuataʻiga a le atunuʻu le 2021 iloiloga o faʻaiʻuga a le atunuʻu atinaʻe tekinolosi.I totonu o le 1744 a le atunuʻu atinaʻe tekonolosi nofoaga autu o loʻo auai i le iloiloga, o le taavale a Chang'an na faʻamauina le lona lua i le atunuʻu.

Ole nofoaga ole R&D ole lalolagi ole taavale a Chang'an o lo'o i Chongqing."O Chang'an o lo'o fa'atupuina ni ta'avale malosi fou talu mai le 2001. I le taimi nei, i le fa'aopoopoga i le maa, o Chang'an ua fa'amausaliina le fa'aogaina o tekinolosi autu i le tulaga o le 'tele, la'ititi ma le tolu eletise'."O Yang Dayong, sui peresitene o le Chang'an Automobile ma le failautusi a le pati a Chongqing Chang'an New Energy Automobile Technology Co., Ltd., fai mai.

I le ogatotonu o Aperila, sa le lelei le sapalai o mea gaosi oloa i luga o le vaitafe i Shanghai, ma na pa'ū le gaosiga o taavale fou a Chongqing Changʻan.O le matagaluega o lafoga a Chongqing o le a tu'uina atu i le taimi tonu le lisi o le aufaipisinisi fou a Changan i Shanghai i le matagaluega o lafoga a Shanghai.Shanghai ma Chongqing ua vave faʻatuina se faʻasalalauga fesoʻotaʻiga e faʻalauiloa ai le toe faʻaleleia o galuega ma le gaosiga o atinaʻe i luga i le laina o alamanuia ma fesoasoani ia Changʻan e faʻafefe faigata.

E tusa ai ma faʻamaumauga, e oʻo mai ia Iulai, Chongqing Chang'an New Energy Vehicle Technology Co., Ltd. na maua le 853 miliona yuan e taofia mo le toe faʻaleleia o lafoga."O lenei tupe ua faʻaopoopoina le talitonuga i le atinaʻeina fou o le atinaʻe."Fai mai zhouxiaoming, tausitusi sili o le kamupani.

O le "fou" o taavale malosi fou o loʻo taoto e le gata i le faʻaaogaina o punaʻoa fou, ae faʻapea foi i le toe faʻamalamalamaina o felauaiga ma femalagaiga ma le fesoasoani a se augatupulaga fou o faʻamatalaga tekonolosi.

Nofo i totonu o le taʻavale, faʻatusatusa "lima seleulu" i le mea pueata, ma o le a otometi lava ona puʻeina ata o le taavale;Afai e te vaʻavaʻai i le mata o le faʻatonuga tutotonu ma ou mata mo le tasi le sekone, e mafai ona e faʻamalamalamaina le mata o le faʻatonuga tutotonu;Faatasi ai ma le lua ta i luga o le ea, e mafai ona e faagaoioia le faiga pulea tutotonu... O nei fegalegaleai tagata-komepiuta atamai "tekonolosi uliuli" o oloa vaalele atamai atiae e Beidou Xingtong Zhilian Technology Co., Ltd. ma ua faʻaaogaina lautele i Renault Jiangling Yi ma isi taavale malosi fou.

"O loʻo faʻapolopolo e le kamupani le sili atu i le 3 miliona yuan o tupe faʻaalu lafoga mo suʻesuʻega faʻatekonolosi ma le atinaʻeina o vaalele atamai. O le a matou galulue faʻatasi ma kamupani taʻavale e fausia ni taʻavale malosi fou e sili atu lona taua."Fai mai Zeng Guangyu, faatonu o tupe a Beidou Xingtong Zhilian Technology Co., Ltd.

O le gaosiga o ta'avale o se ata manino lea o le tulaga tau alamanuia a le atunu'u, ma o ta'avale malosi fou, o se ta'iala taua o lo'o tula'i mai, o lo'o i ai se sao taua i le fa'alauiloaina o le atina'e lanu meamata ma le ausiaina o le carbon peak ma le carbon neutrality.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai 16 pisinisi fou taʻavale malosi i Chongqing, ma o le tulaga atoa o le atinaʻeina o le "faia i Chongqing" fou malosi ma le atamai Initaneti fesoʻotaʻi taavale ua i ai i le "tolauapiga muamua" i le atunuu.

O le tagata talafeagai e pulea le Ofisa o Lafoga a Chongqing na fai mai o le matagaluega o lafoga o le a faʻalauiloaina le faʻaleleia o auaunaga i le tulaga o taavale fou malosi, faʻatino faiga faʻavae lafoga faʻapitoa, faʻamalieina lelei le siosiomaga pisinisi lafoga, ma faʻaleleia le tulaga maualuga o le atinaʻeina o le fou a Chongqing. alamanuia taavale malosi.


Taimi meli: Au-03-2022