Tel
0086-516-83913580
I-meli
[melimeli puipuia]

E tatau ona tali atu Saina i gaioiga a le US chip

tala fou

I lana asiasiga i le Iunaite Setete i le vaiaso talu ai, na faasilasila ai e le Peresetene o Korea Republic of Korea e faapea o kamupani mai le ROK o le a latou teu faafaigaluegaina le $39.4 piliona i le Iunaite Setete, ma o le tele o le laumua o le a alu i le gaosiga o semiconductor ma maa mo. taavale eletise.

Aʻo leʻi alu lana asiasiga, na faʻaalia e le ROK se $ 452 piliona tupe faʻaalu fuafuaga e faʻaleleia ai ana pisinisi gaosi semiconductor i le isi sefulu tausaga.Na lipotia mai, o loʻo mafaufau foi Iapani i se fuafuaga faʻatupeina o le fua tutusa mo ana pisinisi semiconductor ma maa.

I le faaiuga o le tausaga talu ai, e sili atu i le 10 atunuu i Europa na tuʻuina atu se faʻasalalauga faʻatasi e faʻamalosia ai lo latou galulue faʻatasi i suʻesuʻega ma gaosiga o gaosiga ma semiconductors, tauto e teu faʻafaigaluega € 145 piliona ($ 177 piliona) i la latou atinaʻe.Ma o loʻo mafaufau le Iuni a Europa i le faʻavaeina o se soʻotaga chip e aofia ai toetoe o kamupani tetele uma mai ona sui.

O lo'o galulue fo'i le US Congress i se fuafuaga e fa'aleleia atili le agava'a o le atunu'u i le su'esu'ega ma le gaosiga o semiconductor i luga o eleele a Amerika, e aofia ai le fa'afaigaluegaina o le $52 piliona i le isi lima tausaga.I le aso 11 o Me, na faʻavaeina ai le Semiconductors in America Coalition, ma e aofia ai le 65 taʻaloga tetele i luga o le filifili tau semiconductor.

Mo se taimi umi, ua manuia le pisinisi semiconductor i luga o le faavae o le galulue faatasi o le lalolagi.Europa e tuʻuina atu masini lithography, o le US e malosi i le mamanu, Iapani, ROK ma le motu o Taiuani o loʻo faia se galuega lelei i le faʻapipiʻiina ma le suʻega, aʻo le atunuʻu Saina o le tele lea o tagata faʻatau tupe meataalo, tuʻu i masini eletise ma oloa faʻatau atu. i le maketi o le lalolagi.

Ae ui i lea, o le faʻatapulaʻaina o fefaʻatauaʻiga o loʻo tuʻuina atu e le pulega a Amerika i kamupani semiconductor a Saina ua faʻalavelaveina ai le sapalai o le lalolagi, ma faʻaosofia ai Europa e toe iloilo lona faʻalagolago i le US ma Asia.

O loʻo taumafai le pulega a Amerika e faʻanofoina Asia ma faʻataʻitaʻiina le malosi i le eleele a Amerika, ma toe sii falegaosimea mai Saina i Sautesasae ma Asia i Saute ina ia mafai ai ona suo Saina mai le lalolagi semiconductor industry.

E pei o lea, e ui lava e matua tatau lava mo Saina ona faʻamalosia lona tutoʻatasi i le semiconductor alamanuia ma tekinolosi autu, e tatau i le atunuʻu ona aloese mai le galue naʻo ia i tua o faitotoʻa tapuni.

O le toe faʻafouina o le lalolagi sapalai filifili i totonu o le semiconductor industry o le a le faigofie mo le US, aua o le a le maalofia le faʻateleina o tau o gaosiga e tatau ona totogi e tagata faʻatau mulimuli ane.E tatau ona tatala e Saina lana maketi, ma faʻaaoga atoatoa lona malosi e avea ma kamupani sili ona tele o oloa faʻaiʻuga i le lalolagi e taumafai e faʻatoʻilaloina paʻu tau fefaʻatauaʻiga a le US.


Taimi meli: Iuni-17-2021