Tel
0086-516-83913580
I-meli
[melimeli puipuia]

Greener Spring ua faia ile Arbor Day

O Mati 12 o Arbor Day.O le eliina o lua, lagolago i fatu, totoina o le eleele, faʻafefeteina, ona tuʻuina lea o faʻailoga i luga o laʻau ... O loʻo i totonu o se lua eli i le Itumalo o Jizhou, e tusa ma le 60 kilomita i matu o le taulaga o Tianjin, o Meng Jiayi e 14 tausaga le matua ma ana uo o loʻo fiafia tele. totoina Laau.

“O le aso nei o le fa’ai’uga o le vaiaso, ua ou matua’i fiafia lava ua mafai ona toto la’au.Fai mai a ia, o le totoina o le vaomatua e mafai ona faʻamalosia ai le eleele ma puipuia ai le oneone ma faʻamatagofieina le siosiomaga.O lo’o fa’amoemoe o ia o gaioiga a tagata uma e fa’aleleia ai le aiga.

I aso ua mavae, o le Itumalo o Jizhou na tuua ni lua tetele ma laiti ona o le eliina, e pei o maʻila i luga o le eleele.O le taimi nei o le faʻatinoga o le faʻalapotopotoga o le "Mine Restoration Green" ua faasolosolo malie ona faʻaopoopoina le lanumeamata iinei.

O le tautotogo ma le totoina o laau e masani ona vavalalata.Pe a agi mai le savili o le tautotogo i le eleele, tatou te aumaia se taimi lelei e toto ai laau.Ina ua avea le totoina o laau ofo fua ma se gaoioiga faaleatunuu ma olaola i Saina, tatou te seleseleina le tautotogo o le faamoemoe——

E oʻo mai i le taimi nei, o le aofaʻi o le 17.5 piliona o tagatanuu o aoga i le atunuʻu atoa na auai i le totoina o laau ofo fua, ma o le aofaʻi o le 78.1 piliona o laau ua totoina (e aofia ai le liua).O le manatu lanumeamata o le totoina o laau ma le lanumeamata o le tina ua faasolosolo malie ona lauiloa.

O mauga, vaitafe ma le lalolagi ua laei i lanu meamata, ma ua suia foi le siosiomaga o tagata.O le fua faatatau o le vaomatua i loʻu atunuu ua siitia mai le 12% i le amataga o le 1980s i le 23.04%, ma le tele o le vaomatua ua siitia mai le 9.028 piliona kupita mita i le 17.56 piliona kupita mita.O le fua o le kava lanumeamata o nofoaga fausia i le taulaga i le atunuu atoa na siitia mai le 10.1% i le 41.11%, ma le paka mo tagata taʻitasi na siitia mai le 3.45 sikuea mita i le 14.8 sikuea mita.

O le totōina o laau e aumaia ai foʻi le tele o le faamoemoe o le mauʻoa.O tautotogo uma, pe a talafeagai le tau, Longzi County, Tibet o le a faʻatulagaina le tele e totō laau."O lenei tausaga, o le a matou totoina foi le 3,600 mu o ituaiga laau e pei o sea buckthorn ma poplar," o le tala lea a Dawa, sui faatonu o le Longzi County Forestry and Grass Bureau.

O le sami buckthorn vaomatua fusi o le vaitafe vanu i talaane o Longzi County sa masani ona avea ma fanua oneone oneone lauiloa, ma e pefu mo le toeitiiti 8 masina i le tausaga.Faatasi ai ma taumafaiga a taitai i le lotoifale ma le toatele, na sili atu ma le afa seneturi e fausia ai se "pa lanu meamata" i le vanu o le vaitafe lea e oʻo atu mo le sili atu i le 40 kilomita ma e aofia ai le eria o le 75,000 mu - totō fagogo seabuckthorn. vaomatua.Faatasi ai ma le itiiti o le matagi ma le oneone, o faʻatoʻaga faʻaonaponei ma faʻatoaga manu ua atinaʻe foi.I le 2021, o le a faʻatau atu e le Itumalo o Longzi ia sea buckthorn seedlings, sea buckthorn fruits, ma isi, ma le aofaʻi o tupe maua e sili atu i le 2 miliona yuan.

Na fesili se tasi, faatasi ai ma le alualu i luma o galuega autu o le siʻosiʻomaga ma le faʻainisinia o le vaomatua, o le sao o le totōina fua o laʻau i le lauʻeleʻele e mafai ona laʻititi ma laiti.I le lumanaʻi, o le a tatou faʻaauau pea le faʻamalosia o le totōina fua o laau?

"O le totoina o laau e sili atu le taua nai lo le gaioiga lava ia, o le tofi faaleagaga."Na taʻua e Yang Zhongqi, fesoasoani o le Fono a le Setete ma le poto sili o le Chinese Academy of Forestry, e ala i le faataunuuina o le tiute faalemalo o le totoina o laau, o fatu o le alofa ma le puipuia o le lanumeamata na totoina i le loto.O le a tatou aumaia se fale e sili atu ona matagofie ma se lumanai manuia.

I tausaga talu ai nei, o le National Greening Committee ua faʻalauiloa fou le sili atu i le 50 ituaiga o totōina fualaʻau i 8 vaega, e aofia ai le togavao ma le lanumeamata, tausiga, pulega ma le puipuiga, puipuiga o le natura, totoina ma le vaetamaina, ma le foaʻi o tupe ma meafaitino.O lo'o fa'aleleia atili le faiga o fa'avae toto-to'atasi i vaega uma.Initaneti + National Voluntary Tree Planting" na faʻaauau pea ona faʻalauiloa. O le ituaiga o totō ofo fua e faʻatino ai ona tiute e sili atu ona fetuutuunai ma eseese.

I le faaopoopo atu i le totoina o laau, o le pulea lelei o le tuʻuina atu o mea leaga i le taʻavale taʻavale e mafai foi ona faia se sao fesoasoani tele i le faʻaleleia atili o le ea ma le puipuiga o le siosiomaga.O le Yunyi NOx Sensor ua faʻapipiʻiina i luga o le SCR system o taʻavale tiso e mafai ona iloa saʻo le faʻaogaina o le nitrogen oxides i totonu o le kesi taʻavale o le taʻavale, ina ia mafai ai e le SCR system ona sili atu ona lelei le aveesea o mea leaga i totonu o le kesi gas.Fa'aaoga le Yunyi Nitrogen ma le Oxygen Sensor e saofagā i le puipuiga o le si'osi'omaga!Afai e te fia iloa atili e uiga i le YUNYI's NOx Sensor, faʻamolemole kiliki le ata o loʻo i lalo, pe asiasi:https://www.yunyi-china.net/nox-sensor/


Taimi meli: Mati-12-2022