Tel
0086-516-83913580
I-meli
[melimeli puipuia]

Su'esu'ega i le mea moni e uiga i le le lava o le ma'a ta'avale: Falegaosi ta'avale e fa'atali mo araisa e alu ese mai le ulo, falegaosi maa fa'atelevaveina le fa'alauteleina o gaosiga.

O le le lava o taavale afi e leʻi maeʻa, ma o le eletise "le lava maa" ua toe faʻafeiloaʻi mai.

 

Talu ai nei, ua faʻateleina tala e uiga i le le lava o maa eletise mo taavale fou malosi.Na fa'ailoa fa'alaua'itele e Ningde era na fa'anatinati atu mo uta.Mulimuli ane, sa i ai tala na alu He Xiaopeng i le falegaosimea e faʻatau oloa, ma e oʻo lava i le CCTV Finance Channel na lipotia.

 图1

Ua fa'amamafaina fo'i e le aufai ta'avale ta'uta'ua fou i totonu o le atunu'u ma fafo atu fo'i lea tulaga.Fai mai Weilai Li Bin i se tasi taimi o le le lava o maa eletise ma tupe meataalo e faʻatapulaaina ai le gaosiga gafatia o le Weilai Automobile.Ina ua uma le faatauina atu o taavale ia Iulai, ua toe foi foi Weilai.Faamamafa faafitauli o le sapalai filifili.

 

Tesla e sili atu le manaʻomia mo maʻa.I le taimi nei, ua fa'atuina se mafutaga felagolagoma'i ma le tele o kamupani ma'a eletise.Ua faʻasalalau foʻi e Musk se faʻamatalaga mataʻutia: kamupani eletise eletise faʻatau le tele o maʻa pe a latou gaosia.I le isi itu, o loʻo faia foi e Tesla le faʻataʻitaʻiga o le 4680 maa.

 

O le mea moni, o gaioiga a kamupani eletise eletise e mafai foi ona taʻu atu se manatu lautele o lenei mataupu.Talu mai le amataga o lenei tausaga, o le tele o kamupani eletise eletise e pei o Ningde Times, BYD, AVIC Lithium, Guoxuan Hi-Tech ma e oʻo lava i le Honeycomb Energy ua sainia konekarate i Saina.Fau se falegaosimea.O gaioiga a kamupani maa e foliga mai o loʻo faʻaalia ai le i ai o le le lava o le eletise.

 

O le a la le tele o le le lava o maa eletise?O le a le mafuaaga autu?Na faapefea ona tali atu kamupani taʻavale ma kamupani maa?I lea tulaga, na fa'afeso'ota'i ai e Che Dongxi nisi o kamupani ta'avale ma kamupani i totonu o ma'a ma maua ai ni tali moni.

 

1. Network transmission power le lava maa, o nisi kamupani taavale ua leva ona saunia

 

I le vaitau o taavale malosi fou, ua avea maa eletise ma mea taua tele.Ae ui i lea, i taimi talu ai nei, o manatu e uiga i le le lava o maa eletise ua faʻasalalau.O loʻo i ai foʻi faʻasalalauga lipoti o le na faavaeina le Xiaopeng Motors, He Xiaopeng, na nofo mo le vaiaso i le Ningde era mo maa, ae o lenei tala na mulimuli ane faafitia e He Xiaopeng lava ia.I se faatalanoaga faapitoa ma se tusitala mai le China Business News, na taʻua ai e He Xiaopeng o lenei lipoti e le moni, ma na ia vaaia foi mai tala fou.

 

Ae o ia tala e atagia mai ai le tele pe itiiti foi o loʻo i ai se tikeri o le le lava o le maa i taavale fou malosi.

 

Ae ui i lea, e eseese manatu i le le lava o le maa i lipoti eseese.E le o manino le tulaga moni.Ina ia malamalama i le le lava o maa eletise i le taimi nei, ua fesoʻotaʻi le taʻavale ma le eletise eletise ma le tele o tagata i totonu o pisinisi taʻavale ma eletise.O nisi faʻamatalaga muamua.

 

Na muamua talanoa le kamupani taavale ma nisi o tagata mai le kamupani taavale.E ui lava na lipotia muamua e Xiaopeng Motors le tala o le le lava o le maa, ina ua sailia e le taavale se faamaoniga mai le Xiaopeng Motors, na tali mai le isi vaega "e leai se tala fou i le taimi nei, ma o le a manumalo le faamatalaga aloaia."

 

I le masina o Iulai talu ai, na faʻatau atu ai e Xiaopeng Motors le 8,040 taʻavale fou, o se faʻaopoopoga o le 22% masina-ma-masina ma le faʻaopoopoga o le tausaga-i-le-tausaga o le 228%, na talepeina ai le faʻamaumauga o le tuʻuina atu o le masina e tasi.E mafai foi ona iloa o le manaoga o Xiaopeng Motors mo maa ua matua faateleina., Ae pe o le poloaiga e aafia i le maa, e leʻi fai mai le au ofisa o Xiaopeng.

 

I le isi itu, na vave faʻaalia e Weilai ona popolega e uiga i maʻa.Ia Mati o le tausaga nei, na fai mai ai Li Bin o le sapalai o maa i le kuata lona lua o lenei tausaga o le a feagai ma le tele o fagu."O maa ma chips (le lava) o le a faʻatapulaʻaina ai le faʻasoa masina a Weilai i le tusa ma le 7,500 taʻavale, ma o lenei tulaga e faʻaauau pea ia Iulai."

 

Na o ni nai aso talu ai, na faʻasalalau ai e Weilai Automobile na faʻatau atu 7,931 taavale fou ia Iulai.Ina ua uma ona faalauiloa le tele o le faatauina atu, na faapea mai ai Ma Lin, faatonu sinia o fesootaiga a kamupani ma tagata lautele o le Weilai Automobile, i lana li'o patino o uo: I le tausaga atoa, o le a vave ona maua le maa 100-tikeri.E le mamao le tilivaina o Norwegian.O le sapalai laina gafatia e le lava e faʻafetaui ai manaʻoga."

 

Peitai, pe o le sapalai sapalai na taʻua e Ma Lin o se maa eletise poʻo se vaʻa i totonu o le taʻavale, e le o manino.Ae ui i lea, o nisi o lipoti a le aufaasālalau na fai mai e ui na amata ona tuʻuina atu e Weilai maa 100-tikeri, ae o le tele o faleoloa o loʻo leai ni faʻatau.

Talu ai nei lava, na faatalanoaina ai foi e Chedong tagata faigaluega mai se kamupani gaosi taavale e sopoia tuaoi.Fai mai tagata faigaluega a le kamupani, o le lipoti o loʻo i ai nei o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai moni lava le le lava o maʻa eletise, ma ua uma ona saunia e le latou kamupani faʻamaumauga i le 2020, o le asō ma taeao.E le afaina tausaga i le le lava o le maa.

 

Na toe fesili Che Dong pe o lana su'esu'ega e fa'atatau i le gaosiga gafatia na mua'i tusi fa'atasi ma le kamupani ma'a po'o le fa'atau sa'o o le oloa e teu i totonu o le faleteuoloa.Na tali mai le isi itu e iai uma.

 

Na fesiligia foi e Che Dong se kamupani taavale masani, ae o le tali e lei aafia lava.

 

Mai le faʻafesoʻotaʻi ma kamupani taʻavale, e foliga mai o le eletise o loʻo i ai nei e leʻi feagai ma se faʻaletonu, ma o le tele o kamupani taʻavale e leai ni faʻafitauli i le sapalai o le maa.Ae a silasila toto’a i le mataupu, e le mafai ona fa’amasinoina na’o le finauga a le kamupani ta’avale, ma e taua tele fo’i le finauga a le kamupani ma’a.

 图2

2. Fai mai sa'o a kamupani ma'a e le lava le malosi o le gaosiga, ma o lo'o fa'atopetope atu e fa'atau oloa

 

A o fesoʻotaʻi ma kamupani taʻavale, na faʻatalanoaina foi e le kamupani taʻavale nisi tagata faʻapitoa o kamupani eletise eletise.

 

Ua leva ona faailoa atu e Ningde Times i le lalolagi i fafo o le malosi o maa eletise e fufusi.I le amataga o Me, i le fonotaga a le aufaisea a Ningde Times, na saunoa ai le taitaifono o le Ningde Times, Zeng Yuqun, "e le mafai e tagata faatau ona gafatia le manaoga lata mai mo oloa."

 

Ina ua fesiligia e Che Dongxi le Ningde Times mo se faʻamaoniga, o le tali na ia maua o le "Zeng Zeng na faia se faʻamatalaga lautele," lea e mafai ona manatu o se faʻamaoniga o lenei faʻamatalaga.Ina ua mae'a nisi su'esu'ega, na iloa ai e Che Dong e le o ma'a uma i le vaitau o Ningde o lo'o le lava le sapalai.I le taimi nei, o le tuʻuina atu o maʻa maualuga e tele lava ina le maua.

 

O le CATL o se fa'atauga tele o maa lithium maualuga-nickel ternary i Saina, fa'apea fo'i ma le fa'atauga tele o maa NCM811.O le maa maualuga maualuga o loʻo faʻaalia e le CATL e foliga mai e faʻatatau i lenei maa.E taua le matauina o le tele o maa o loʻo faʻaogaina nei e Weilai o le NCM811.

 

Na fa'ailoa fo'i e Che Dongxi le ma'a eletise a le atunu'u o le kamupani solofanua pogisa o le Honeycomb Energy, e le lava le malosi o le ma'a eletise o lo'o i ai nei, ma ua fa'amauina le gafatia o le gaosiga o lenei tausaga.

 

Ina ua uma ona fesili Che Dongxi ia Guoxuan High-Tech, na maua ai foi le tala e le lava le malosi o le gaosiga o le maa o loʻo i ai nei, ma o le gaosiga o loʻo iai nei ua uma ona tusi.I le taimi muamua, na faailoa mai e tagata faigaluega Guoxuan Hi-Tech i luga o le Initaneti e faapea ina ia mautinoa le tuʻuina atu o maa i tagata faʻatau i lalo ifo, o loʻo galue le gaosiga ovataimi e puʻe.

 

E le gata i lea, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau lautele, ia Me o le tausaga nei, na faailoa mai ai e le Yiwei Lithium Energy i se faasilasilaga o falegaosimea o loʻo i ai nei a le kamupani ma laina gaosiga o loʻo faʻagaioia atoatoa, ae o loʻo faʻamoemoe o le a faʻaauau pea le tuʻuina atu o oloa. sapalai mo le tausaga ua mavae.

 

O loʻo faʻateleina foʻi e le BYD lana faʻatauga o mea mataʻutia talu ai nei, ma e foliga mai o se sauniuniga e faʻateleina le gaosiga gafatia.

 

O le utiuti o le gaosiga o le malosi o kamupani maa eletise ua faapena foi ona aafia ai tulaga o galuega a kamupani gaosi oloa i luga.

 

Ganfeng Lithium o se ta'ita'i fa'atau oloa lithium i Saina, ma o lo'o iai so'otaga felagolagoma'i ma le tele o kamupani eletise.I se faatalanoaga ma le aufaasālalau, Huang Jingping, faatonu o le matagaluega lelei a Ganfeng Lithium Electric Power Battery Factory, fai mai: Mai le amataga o le tausaga e oo mai i le taimi nei, matou te leʻi taofia le gaosiga.Mo le masina e tasi, o le a matou faia atoatoa mo le 28 aso.“

 

Faʻavae i luga o tali a kamupani taʻavale, kamupani maʻa, ma tagata faʻatau oloa, e mafai ona faʻamauina o loʻo i ai le le lava o maa eletise i le tulaga fou.O nisi kamupani ta'avale ua faia ni fuafuaga i luma atu ina ia mautinoa le sapalai o le maa o lo'o iai nei.Ole a'afiaga ole malosi ole gaosiga ole maa.

 

O le mea moni, o le le lava o maa eletise e le o se faʻafitauli fou lea na faʻaalia i tausaga talu ai nei, aisea la ua faʻaalia ai lenei faʻafitauli i taimi talu ai nei?

 

3. O le maketi fou o le malosi e sili atu i faʻamoemoega, ma o le tau o mea mataʻina ua faʻatupulaia maualuga

 

E tutusa ma le mafuaʻaga o le le lava o tupe meataalo, o le le lava o maʻa eletise e le mafai foi ona tuʻueseeseina mai le maketi maualuga.

 

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le China Automobile Association, i le afa muamua o lenei tausaga, o le gaosiga i totonu o le atunuʻu o taavale malosi fou ma taavale pasese e 1.215 miliona, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga o le 200.6%.

 

Faatasi ai ma i latou, 1.149 miliona taavale fou o taavale fou pasese, o le tausaga-i-le-tausaga faateleina o le 217.3%, lea e 958,000 sa mama faʻataʻitaʻiga eletise, o le tausaga-i-le-tausaga siitaga o le 255.8%, ma le plug-in hybrid version. e 191,000, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 105.8%.

 

E le gata i lea, o loʻo i ai le 67,000 taavale faʻatau pisinisi fou, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 57,6%, lea o le gaosiga o taavale faʻatau eletise mama e 65,000, o le faʻatupulaia o le 64,5% i lea tausaga ma lea tausaga, ma le gaosiga o le hybrid. taavale faapisinisi sa 10 afe, o le faʻaititia o le tausaga-i-tausaga o le 49.9%.Mai nei faʻamaumauga, e le faigata ona vaʻaia o le vevela fou o le maketi o taavale afi i lenei tausaga, pe mama eletise poʻo plug-in hybrids, ua vaʻaia le tele o le tuputupu aʻe, ma ua faaluaina le faʻatupulaia o maketi.

 

Sei o tatou tilotilo i le tulaga o maa eletise.I le afa muamua o lenei tausaga, o le malosiaga o le maa eletise a loʻu atunuu o le 74.7GWh, o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le 217.5% i lea tausaga ma lea tausaga.Mai le vaaiga o le tuputupu aʻe, o le gaosiga o maa eletise ua faʻaleleia atili, ae o lava le gaosiga o maʻa eletise?

 

Se'i o tatou faia se fa'atatauga faigofie, ave le malosi maa malosi o se ta'avale pasese e 60kWh.Ole mana'oga ole maa mo ta'avale pasese o le: 985000*60kWh=59100000kWh, o le 59.1GWh (fa'atatauga, o le fa'ai'uga e mo na'o fa'amatalaga).

 

Ole malosi ole maa ole fa'ata'ita'iga fa'apipi'i fa'apipi'i e fa'atatau ile 20kWh.Faʻavae i luga o lenei mea, o le manaʻoga o le maa o le plug-in hybrid model o le: 191000*20=3820000kWh, o le 3.82GWh.

 

O le tele o taavale faʻatau eletise mama e sili atu, ma o le manaʻoga mo le malosi o le maa e sili atu foi, lea e mafai ona oʻo i le 90kWh poʻo le 100kWh.Mai lenei faʻatusatusaga, o le manaʻoga o le maa mo taavale faʻapisinisi e 65000 * 90kWh = 5850000kWh, o le 5.85GWh.

 

Pe a fua fa'atatau, e mana'omia e ta'avale malosi fou ia le itiiti ifo i le 68.77GWh o ma'a eletise i le afa muamua o le tausaga, ma o le gaosiga o ma'a eletise i le afa muamua o le tausaga e 74.7GWh.O le eseesega i le va o tau e le tele, ae e leʻo amanaʻia ai na okaina maa eletise ae e leʻi gaosia.Mo faʻataʻitaʻiga taʻavale, afai e faʻaopoopo faʻatasi tau, o le taunuuga e ono sili atu nai lo le gaosiga o maa eletise.

 

I le isi itu, o le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o tau o le eletise maa mea mataʻutia ua faʻatapulaaina ai foi le gaosiga gafatia o kamupani maa.O faʻamaumauga a le lautele o loʻo faʻaalia ai o le tau masani o le lithium carbonate o loʻo i ai nei i le va o le 85,000 yuan ma le 89,000 yuan / tone, o se 68.9% faʻaopoopo mai le tau o le 51,500 yuan / tone i le amataga o le tausaga ma faʻatusatusa i le 48,000 tausaga talu ai. yuan/ton.Faʻateleina pe a ma le faalua.

 

O le tau o le lithium hydroxide ua siitia foi mai le 49,000 yuan / tone i le amataga o le tausaga i le 95,000-97,000 yuan / ton o loʻo iai nei, o se faʻaopoopoga o le 95.92%.O le tau o le lithium hexafluorophosphate ua siitia mai le maualalo o le 64,000 yuan/ton i le 2020 i le tusa ma le 400,000 yuan/ton, ma ua siitia le tau e sili atu i le ono taimi.

 

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Ping An Securities, i le afa muamua o le tausaga, o le tau o mea faʻapitoa na siitia i le 30%, ma le tau o mea lithium iron phosphate na siitia i le 50%.

 

I se isi faaupuga, o auala faʻapitoa e lua o loʻo i ai nei i totonu o le eletise eletise o loʻo feagai ma le siʻitia o tau o mea mata.Na saunoa foi le Taitaifono o le Ningde Times Zeng Yuqun e uiga i le siitaga o tau o meafaitino mata eletise eletise i le fono a tagata e umia sea.O le si'itia o tau o mea mata'utia o le a iai fo'i se aafiaga tele i le gaosiga o ma'a eletise.

 

E le gata i lea, e le faigofie le faʻateleina o le gaosiga o le gaosiga i totonu o le eletise eletise.E tusa ma le 1.5 i le 2 tausaga e fau ai se falegaosi maa eletise fou, ma e manaʻomia ai foʻi le faʻatupeina o piliona o tala.I se taimi pupuu, o le faʻalauteleina o le gafatia e le o se mea moni.

 

O le alamanuia ma'a eletise o lo'o avea pea ma alamanuia maualuga-pa puipui, fa'atasi ai ma mana'oga maualuga mo tulaga fa'apitoa.Ina ia faʻamautinoa le tutusa o oloa, o le tele o kamupani taʻavale o le a tuʻuina atu ni faʻatonuga ma taʻaloga sili, lea na taʻitaʻia ai le tele o kamupani maa i le pito i luga e ave Walked sili atu i le 80% o le maketi.E tutusa lelei, o le gaosiga gafatia o le au taaalo sili e fuafua ai foi le gaosiga gafatia o le alamanuia.

 

I se taimi puʻupuʻu, o le le lava o maa eletise atonu o loʻo i ai pea, ae o le mea e lelei ai, o kamupani taʻavale ma kamupani eletise o loʻo sailia ni fofo.

 3

4. E le nofonofo kamupani maa pe a latou fausia falegaosimea ma teu faafaigaluega i maina

 

Mo kamupani maa, gaosiga gafatia ma mea mataʻutia o ni mataupu se lua e manaʻomia ona foia vave.

 

Toeitiiti lava o maa uma o loʻo faʻalauteleina nei le malosi o le gaosiga.O lo'o fa'aauau ona fa'atupe le CATL i ni galuega tetele e lua falegaosi maa i Sichuan ma Jiangsu, fa'atasi ai ma se tupe fa'afaigaluega e 42 piliona yuan.O le fale maa na teu faafaigaluega i Yibin, Sichuan o le a avea ma se tasi o fale gaosi maa tele i CATL.

 

E le gata i lea, o loʻo i ai foʻi i le Ningde Times le Ningde Cheliwan lithium-ion base production base project, se poloketi faʻalauteleina o le lithium-ion i Huxi, ma le fale gaosi maa i Qinghai.E tusa ai ma le fuafuaga, e oʻo atu i le 2025, o le aofaʻi o le malosi o le gaosiga o le maa o le CATL o le a faʻateleina i le 450GWh.

 

O loʻo faʻateleina foi e le BYD lona gaosiga gafatia.I le taimi nei, o maa mata o le Chongqing laau ua tuʻuina i le gaosiga, faʻatasi ai ma le gaosiga faʻaletausaga e tusa ma le 10GWh.Ua fausia foi e le BYD se fale maa i Qinghai.E le gata i lea, o loʻo fuafua foi le BYD e fausia fale fou maa i Xiʻan ma Chongqing Liangjiang New District.

 

E tusa ai ma le fuafuaga a le BYD, o le aofaʻi o le gaosiga o le gaosiga e aofia ai maa o le lau e faʻamoemoe e siitia i le 100GWh i le 2022.

 

E le gata i lea, o nisi kamupani maa e pei o le Guoxuan High-Tech, AVIC Lithium Battery, ma le Honeycomb Energy o loʻo faʻavavevaveina foʻi fuafuaga gafatia gaosiga.Guoxuan Hi-Tech o le a teufaafaigaluega i le fausiaina o poloketi gaosiga o le lithium i Jiangxi ma Hefei mai ia Me ia Iuni i lenei tausaga.E tusa ai ma le fuafuaga a Guoxuan Hi-Tech, o le a faʻaaogaina uma fale maa i le 2022.

 

Na valoia e Guoxuan High-Tech e oʻo atu i le 2025, e mafai ona faʻateleina le gaosiga o le maa i le 100GWh.O le AVIC Lithium Battery na faʻapipiʻi faʻatasi i le gaosiga o le eletise ma le minerale i Xiamen, Chengdu ma Wuhan ia Me i lenei tausaga, ma fuafua e faʻateleina le gaosiga o le maa i le 200GWh i le 2025.

 

Ia Aperila ma Me o le tausaga nei, na sainia ai e le Honeycomb Energy galuega faatino maa eletise i Ma'anshan ma Nanjing.E tusa ai ma fa'amaumauga aloa'ia, o le fua fa'aletausaga fa'aletausaga a le Honeycomb Energy o lona fale ma'a eletise i Ma'anshan e 28GWh.I le masina o Me, na sainia ai e le Honeycomb Energy se maliliega ma le Nanjing Lishui Development Zone, ma fuafua e teu faʻafaigaluega le 5.6 piliona yuan i le fausiaina o le gaosiga o le eletise ma le malosi atoa o le 14.6GWh.

 

E le gata i lea, o le Honeycomb Energy ua uma ona umia le fale gaosi Changzhou ma o loʻo faʻateleina le fausiaina o le Suining plant.E tusa ai ma le fuafuaga a le Honeycomb Energy, 200GWh o le gaosiga gafatia o le a ausia foi i le 2025.

 

E ala i nei poloketi, e le faigata ona maua o kamupani eletise eletise o loʻo faʻateleina le faʻalauteleina o latou gafatia gaosiga.E tusa ma le fuafuaina e oʻo atu i le 2025, o le gaosiga gafatia o nei kamupani o le a oʻo i le 1TWh.O le taimi lava e tu'u uma ai nei falegaosimea, o le a fa'aitiitia lelei le le lava o ma'a eletise.

 

I le faʻaopoopoga i le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia, o kamupani maʻa o loʻo faʻapipiʻiina foi i le fanua o meafaitino.Na faasilasila e le CATL i le faaiuga o le tausaga talu ai o le a faʻaalu le 19 piliona yuan e teu faʻafaigaluega i kamupani eletise o pisinisi.I le faaiuga o Me o le tausaga nei, na teu faafaigaluega ai e le Yiwei Lithium Energy ma Huayou Cobalt se galuega faumea nickel hydrometallurgical laterite i Initonesia ma faatuina ai se kamupani.E tusa ai ma le fuafuaga, o lenei poloketi o le a gaosia pe tusa ma le 120,000 tone o le nickel metal ma le tusa ma le 15,000 tone o cobalt metal i le tausaga.Le oloa

 

Guoxuan Hi-Tech ma Yichun Mining Co., Ltd. faʻavaeina se kamupani faʻapisinisi faʻatasi, lea na faʻamalosia ai foʻi le faʻatulagaina o punaoa lithium i luga.

 

O nisi kamupani taavale ua amata foi ona gaosia a latou lava maa eletise.Ole Volkswagen Group o lo'o fa'atupuina ana lava sela maa masani ma fa'aogaina maa lithium iron phosphate, maa lithium ternary, maa manganese maualuga ma ma'a malo.O loʻo fuafua e alu i le lalolagi atoa i le 2030. E ono fale gaosi oloa ua ausia le gaosiga o le 240GWh.

 

Na lipotia mai e le aufaasālalau i fafo o Mercedes-Benz o loʻo fuafua foi e gaosia lana lava maa eletise.

 

I le faaopoopo atu i maa e gaosia e le tagata lava ia, i lenei laasaga, ua faʻavaeina foi e kamupani taʻavale le galulue faʻatasi ma le tele o tagata faʻatau maa ina ia mautinoa o loʻo tele puna o maa, ma ia faʻaitiitia le faʻafitauli o le le lava o le eletise i le tele e mafai ai.

 

5. Fa'ai'uga: O le a avea le le lava o le paoa maa o se taua fa'aumiumi?

 

A maeʻa le suʻesuʻega loloto ma le auʻiliʻiliga o loʻo i luga, e mafai ona tatou maua e ala i faʻatalanoaga ma suʻesuʻega ma faʻatusatusaga faigata o loʻo i ai moni lava le le lava o maʻa eletise, ae e leʻi aʻafia atoa ai le fanua o taavale malosi fou.O le tele o kamupani ta'avale o lo'o i ai pea ni fa'asoa.

 

O le mafuaaga o le le lava o maa eletise i le gaosiga o taavale e masani lava ona le mavavaeeseina mai le siʻitia i le maketi fou o taavale afi.O le faatauina atu o taavale fou malosi i le afa muamua o lenei tausaga na siitia i le tusa ma le 200% i luga o le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.Ole fua ole tuputupu aʻe e matua manino lava, lea na taʻitaʻia ai foi kamupani maa E faigata mo le gaosiga gafatia e faʻafetaui ma manaʻoga i se taimi puupuu.

 

I le taimi nei, o kamupani eletise eletise ma kamupani fou o taavale malosi o loʻo mafaufau i auala e foia ai le faʻafitauli o le le lava o le maa.O le fua sili ona taua o le faʻalauteleina lea o le gaosiga gafatia o kamupani maa, ma o le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia e manaʻomia ai se taamilosaga patino.

 

O le mea lea, i se taimi puʻupuʻu, o le a le lava le sapalai o maa eletise, ae i le taimi umi, faʻatasi ai ma le faʻagasolo malie o le malosi o le maa, e le o mautinoa pe o le a sili atu le malosi o le maa eletise e sili atu i le manaʻoga, ma e ono i ai se tulaga faʻateleina. i le lumana'i.Ma atonu foi o le mafuaʻaga lea na faʻateleina ai e kamupani eletise eletise le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia.


Taimi meli: Aukuso-06-2021