Tel
0086-516-83913580
I-meli
[melimeli puipuia]

O le a le NOx Sensor?- O se Folasaga Puupuu e uiga i le NOx Sensor

Pe o se pasese mamao e ave po'o felauaiga fa'atau, o ta'avale tiso mamafa e taua tele i le olaga o tagata i aso ta'itasi.Ae ui i lea, ona o uiga o le tiso, o le siʻusiʻu kasa e faʻaosoina e taʻavale tiso mamafa o loʻo i ai nitrogen oxides ma isi mea leaga e mafua ai le leaga o le ea.E tusa ma le 21 miliona taavale tiso mamafa i Saina, e naʻo le 4.4% o le aofaʻi atoa o taavale i Saina, ae o le nitrogen oxides ma le paʻu o loʻo tuʻuina atu e latou e tusa ma le 85% ma le 65% o le. aofa'i o ta'avale ta'itasi.O le mea lea, ina ia faʻaleleia atili le lelei o le ea ma faʻaitiitia le faʻaleagaina, o loʻo faʻatatau e le malo o Saina tulaga faʻasalalau mai fafo ma faʻatonuina o le a faʻatinoina tulaga faʻaletupe e ono a le atunuʻu mo taavale tiso mamafa i le atunuʻu mai ia Iulai 1, 2021. Ina ia tali atu i faiga faʻavae a le atunuʻu ma puipuia le si'osi'omaga, e mana'omia le fa'apipi'iina o masini e lua o le nitrogen ma le okesene i ta'avale tiso mamafa e ono a le atunu'u.O le a le mea e maua ai le nitrogen ma le okesene?O le a le sao o le nitrogen ma le okesene masini i le faʻagasologa o le faʻatonutonuina o le gasu?

 

Nitrogen ma le okesene sensor o se masini e iloa ai le nitrogen ma okesene tuufaatasia i afi afi afi.O le NOx sensor o le a tuʻuina atu le NOx faʻamatalaga faʻamaumauga i luga o le komepiuta (ie ECU), ma o le ECU o le a pulea le aofaʻi o tui ole SCR e tusa ai ma faʻamaumauga, ina ia faʻaitiitia ai le NOx ma iloa le mataʻituina o le OBD o le SCR. vaega.I se isi faaupuga, afai e leai se nitrogen ma le okesene sensor, ECU e le mafai ona saʻo le faʻatonuina o le faʻaogaina o le nitrogen ma le okesene i totonu o le kesi siʻusiʻu, ona le mafai lea ona pulea saʻo le aofaʻi o tui ole SCR.O le nitrogen ma le okesene faʻapipiʻi i le siʻusiʻu kesi o taavale tiso e le mafai ona faʻamamaina lelei, ma o latou faʻatonuga o le a sili atu i le tulaga faʻale-malo.

 

O le nitrogen ma le oxygen sensor ose mea e mana'omia mo ta'avale tiso mamafa ma e tatau ona suia i taimi uma.I lalo o tulaga masani, o le ola tautua o le nitrogen ma le oxygen sensor e 6000 itula.

O loʻo faʻatatauina o le numera o taavale tiso i Saina o le a oʻo atu i le 2100 aʻo leʻi oʻo i le 2025, ma o le aofaʻiga o manaʻoga o maketi pe a uma ona faʻatau atu mo masini eletise ma okesene o le a sili atu i le 32 miliona.Ae ui i lea, i le feagai ai ma se manaʻoga tele, o vaega taʻavale tagata fai mai e faigata ona maua se faʻatauga faʻatuatuaina auala mo masini nitrogen ma okesene, ona e le tele ni tagata gaosi oloa e mafai ona faʻapipiʻiina le maualuga o le nitrogen ma le oxygen sensors ma tuʻuina atu. latou i le taimi i Saina.

 

Yunyi eletise (faʻailoga oloa 300304), na faavaeina ia Iulai 2001, e 22 tausaga o le R & D ma le gaosiga o le poto masani i le pisinisi vaega taʻavale.I le na o le pau lea o le gaosiga o le nitrogen ma le okesene ma le poto masani o le gaosiga o OEM i Saina, o le Yunyi Electric o loʻo i ai se filifili faʻapisinisi sili ona tuʻufaʻatasia ma malosi le gaosiga gafatia, lea e mafai ona tuʻuina atu i tagata faʻatau le maualuga o le nitrogen ma le okesene sensors i se taimi puupuu.

 

I le vaaiga a tagata Yunyi, o le fatuina o le tau mo tagata faʻatau e na o le pau lea o le mafuaʻaga o le i ai o pisinisi.Faʻasaga i le tele o maketi gafatia o le nitrogen ma le okesene sensors, Yunyi eletise e faʻamalosi pea i le mafaufau mai le vaaiga a tagata faʻatau, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau le sapalai maualuga e ala i le malosi R & D ma le gaosiga gafatia, ina ia mafai ai ona fatuina le taua mo tagata faʻatau ma fesoasoani i tagata faʻatau. ausia manuia pisinisi.E te fia iloa atili e uiga i masini okesene ma nitrogen?Fa'amolemole kiliki le so'oga:https://www.yunyi-china.net/denoxtronic-scr-systems/


Taimi meli: Mati-18-2022